Lumihiutale

Runoilija *Joutsen*

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä kirjoita runoa - elä se!
 

Ainutkertainen, herkin
joka lumihiutale on
sieluun jättäen merkin
lokakuun kohtalon!

Sulaa kämmenen pintaan
luomus ylivertainen.
Jää kaipuu, ikävä rintaan
teos ainutkertainen!

Kohota katseesi maasta
laajaa taivasta päin.
Saapuu viesti taivaasta,
jonka kanssasi näin!

Lunta hiutale kerrallaan
sataa maahan asti
Joku kantaa salkkuaan
ja kulkee rivakasti

Suuri ihme toteutuu
yhä uuden kerran
valkovaippa laskeutuu
liekö tahdosta Herran?

Selite: 
Odotan kommenttejanne...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä riimit toimivat tosi nätisti, sillä niiden kanssa pitää todellakin olla tarkkana saadakseen runosta kauniin. Uutukaiset vertaukset kuten lokakuun kohtalo ja salkunkantaja piristävät runoa kummasti. Hieno runo!

ihuna tälläsistä mie pidän...

 

Käyttäjän kaikki runot