Joulurauhaa

Runoilija *Joutsen*

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä kirjoita runoa - elä se!
 

Hetki on aikaa rauhoittua.
Arkihuolet saa unhoittua.
Jouluna liittyvät kaikki täyteen taikaan...
Tuokoon kynttilät valoa pimeään aikaan!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joulu on ihanaa aikaa ja runosi niin kauniisti kertoo sen!

Joulu tulla jollottaa.
<3

"Tuokoon kynttilät valoa pimeään aikaan! "

Kaunis :)

Hieno runo, muistutus ettei kannata hoppuilla.

 

Käyttäjän kaikki runot