Etsivä rakkaus

Runoilija Minäjaliikehdintä

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.6.2019
Viimeksi paikalla: 12.6.2020 1:11

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.4.1996

 
Nämä hetket tahtoisin kanssasi,
                Jakaa. 

Sinä ikuinen etsijä, löysin jotain, 
                            mitä me
                                       molemmat

Yksin ja erillään, joka solullamme

Ensin tyhjäksi nakersimme ja nyt,
                               sen täytämme, Itse. 

Ystäväni, oppaani. 

Liikutun niin, että sieluni hengittää, 
                mahanpohjasta

​                             korviin saakka


Tunsimme ja tunnustimme
       Ja taivas
                 ehti muuttua siniseksi


Taivas soikoon olen sinua kaivannut. 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä sitä toisinaan toista kaivattuaan kaivaa kuten nuppineulaa heinäkasasta.
 
Ihanaa, rakkaan kaipaaminen on jotakin niin todella kaunista <3 
 

Käyttäjän kaikki runot