Kipeä

Runoilija Minäjaliikehdintä

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.6.2019
Viimeksi paikalla: 12.6.2020 1:11

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.4.1996

 
Minä joka en ole samanlainen kuin muut. 
                 Olen lopulta niin
          hiton samanlainen. 


​Salattuja haaveita.
                 Iskuja vasten
                                             ...salattuja haaveita. 



Ja luulin ettei minulla ole ikävä isää. 
        
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, koetetaan kestää. Hyvää  juhannusta <3 
 

Käyttäjän kaikki runot