Esiinastuminen

Runoilija Minäjaliikehdintä

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.6.2019
Viimeksi paikalla: 12.6.2020 1:11

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.4.1996

 
Olen ihmisraato.

Katsokaa.


Ihminen, kohtaamassa olemustaan. 

Se ei ole kaunista. 
Ei ole ollut pitkään aikaan. 

Hirviöitä. 
Peikkoja. 

Mörköjä, jotka näyttävät ihan oikeilta. 

Ilmassa, kaikki. No, myös toivonkipinöitä. 
Nekin antoi mörkö. 


Antoi. Kiitti vaan. 


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä, kohta on juhannus ja uudet möröt ilmestyvät <3 
Mörkö mokoma sattui olemaan anteliaalla päällä. Ihan kivoja ovat ne möröt mokomat.
 

Käyttäjän kaikki runot