Jokainen hetki on samanlainen

Runoilija Minäjaliikehdintä

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.6.2019
Viimeksi paikalla: 12.6.2020 1:11

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.4.1996

 
NYT
Tuntuu niin erilaiselta kuin eilen. 
Hehku ja ilon pisarat ovat kadonneet. 
Mutta minua ei huoleta. 
Tiedän niiden tulevan kun kutsun. 

Ensin kutsuhuuto, sitten hiljaisuus. 
Hiljaisuutta seuraava odotus.. 
Ja siinä ne ovat. 
Sitten kun sade kastelee, valuvat pisarat päälleni
kuin ei olisi ennen satanut. 

Ja taas on uusi
NYT
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina tapahtuu jotakin uutta ja ihanaakin, etenkin näin kesällä <3
Kaunis, hieno runo.
 

Käyttäjän kaikki runot