Väkevä mutta raju oli hän joka minut loi

Runoilija Minäjaliikehdintä

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.6.2019
Viimeksi paikalla: 12.6.2020 1:11

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.4.1996

 
Väkevä kuin kotka,
        oli mies joka minut loi

Siiviksi antoi toivon, 
          Voimaksi raa'an rakkaisen

Katseeseeni hieman määrätietoista rauhaa puhalsi,
           Sisälleni nostatti liekin

Elä niin kauan kuin hän, 
         Eli 25 vuotta edestä ja takaa

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, eletään niin kauan kuin voidaan ja saadaan <3
 

Käyttäjän kaikki runot