Sinä ja maailma

Runoilija Neiti_Marmori

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2003
Viimeksi paikalla: 2.3.2021 12:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinulla on outo tapa saada minut valtaasi,
elettäkään tekemättä sekoitat maailmaasi.
Polvistun ja rukoilen että saisin oman elämäni takaisin,
sinä hymyilet ja rikot jälleen palasiin.
Et ymmärrä miten kerta kerralta joudunkaan,
tahtomattani palaamaan sun maailmaan.

Niin monta kyyneltä,
niin paljon tuskaa.
Ei yhtään pyyteetöntä kysymystä,
ettet rikkoisi jälleen mun maailmaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot