Kuoppa

Runoilija Neiti_Marmori

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2003
Viimeksi paikalla: 2.3.2021 12:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On suoranaista vääryyttä miten niin kauniista voi tulla niin rumaa.
Miten kaksi ihmistä muuttuu toisiaan kohtaan jääksi?
Miten elämä, jossa piti olla kaikki hyvin muuttuukin sodaksi ja tuskaksi tulevasta?
Kuinka joutuu miettimään kaikkea sanomaansa, kuinka jäljelle ei jää mitään.
Paljon lupauksia, paljon sanoja. Paljon kaikkea, lähes liikaa.
Rakennettu alusta, se mihin piti luoda jotain. On kadonnut.
Päivä päivältä yhä oudompia ajatuksia, joista ei oikeastaan saa edes kiinni.
Tulevaisuus, johon en koskaan uskonut.
Tulevaisuus, jota ei oikeastaan edes ole.
Jäljellä on vain kuoppa.
Tyhjä kuoppa.
Ei sitä mikään täytä.
Kuoppa, joka joskus oli jotain suurta. Huutaa.
Kiitos. Anteeksi. Sanat, jotka jäivät jäljelle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot