Sinä

Runoilija Neiti_Marmori

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2003
Viimeksi paikalla: 2.3.2021 12:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen itkenyt,
antanut kyyneleideni valua.
Olen rukoillut,
polvillani huutanut edessäsi.

Et näe.
Et kuule.
Olen voimaton.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot