Aamu - Yö

Runoilija Neiti_Marmori

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2003
Viimeksi paikalla: 2.3.2021 12:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun on aamu,
tunnen kuinka olet vieressäni.
Kun on päivä,
näen sinut edessäni.
Kun on ilta,
kuulen sinun äänesi.
Kun on yö,
itken sinun vuoksesi.

..Sillä..

Tiedän ettet ole vieressäni,
et edes seiso edessäni.
Saatan kuulla äänesi,
mutta en jakaa yötä kanssasi.

..Vielä..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot