Ulappa

Runoilija Neiti_Marmori

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2003
Viimeksi paikalla: 2.3.2021 12:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sanotaan,
ettei yksikään paikka ole liian kaukana.

Entä se ranta, jota ei mereltä kykene erottamaan?
Tai se satama, joka tyhjänä laivoja odottaa?

Olenko minä kaukana, kun en erota metsää puilta?
Vai olenko vain hukassa, syvällä elämän syövereissä?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot