En riitä

Runoilija Neiti_Marmori

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2003
Viimeksi paikalla: 2.3.2021 12:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään en riitä.
En riittänyt eilenkään.

Tämä päivä,
eilinen.
Nykyisyys menneisyydessä.

Riittämättömyys.

Minä,
eilinen,
nykyisyys,
tulevaisuus.

Minä.
Joka en riitä.
- Itselleni.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot