Maailman laitamilla

Runoilija karkkisotilas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällänen rauhaa tavoitteleva pohdiskelija.
 

Lumi upottaa meidät
Ihan kohta, ei enää kauaa
ja voimme hukkua sen kylmyyteen
En nouse jatkamaan
Puiden oksilla öinen hiljaisuus
Aivan kuin meitä ei olisikaan
Hengitys kohoaa pakkaseen,
ja katoaa
Pelkään, että illuusio katoaa
Tähtien joukossa näemme
menneiden aikojen toiveet
On jo niin kylmää,
että tunnen vain sydämiemme sykkeet

Selite: 
joulu + tälläinen hetki = joulurauha
Kategoria: 
 

Kommentit

On kyllä rauhallinen tunnelma kuten joulurunossa voi olettaa olevan. pidän hirveesti tästä.
Otsikko on upea, ei kerro liikaa ja herättää mielenkiinnon.

 

Käyttäjän kaikki runot