ikävän tunne

Runoilija karkkisotilas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällänen rauhaa tavoitteleva pohdiskelija.
 

istun yksin
painan pöytään pään
kyyneleet kastelee sun sanasi
ja mä en tiedä mitä tuntea
ikävä hiipii, anteeksi anto mukanaan
huutosi kaikuu läpi puhelimen
vielä tänäänkin mä mietin,
miltä tuntuu sun käsiesi ote
miltä kuullostaakaan rakkaus?
poimi minut maasta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kaipuuta tässä.

 

Käyttäjän kaikki runot