Heikko hetki

Runoilija karkkisotilas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällänen rauhaa tavoitteleva pohdiskelija.
 

Nukun sängylläni valveilla. Nukun, jotta asiat selkiytyisivät, mutta en näe oikopolkua.
Ristin käteni, jotta Isä kuulisi huoleni, painaisi kädellään myrskyä sisälläni laantuvammaksi.
Haluaisin tehdä kaiken, mutten pysty mihinkään. En ajattele tekojani enää. Tiedän olevani rakastettu, mutta en tunne olevani rakkauden arvoinen.
Missä minä olen?
Nyt tiedän miltä tuntuu olla aivokuollut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot