Onni karkuteillä

Runoilija karkkisotilas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällänen rauhaa tavoitteleva pohdiskelija.
 

Löysin onnen, jonka vasta kadotin
Voi olla, että sinä löydät ikuisen onnen,
vakuutuksien kera
Voi myös olla, ettei onni suosi omistajaansa,
vaan käy vieraissa
Silloin sinä itket ja minä lohdutan,
mutta onnen katuessaan pitkää poissaoloaan,
luotat siihen ja hymyilet
Minä olen yksin, sinun ollessani onnen suosiossa
Onko se siis sitä, mistä puhutaan?
Onko se juuri sitä?
Jaetaan niin ilo, kuin surukin?
Myötä- ja vastoinkäymisissä?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot