Häviö

Runoilija karkkisotilas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällänen rauhaa tavoitteleva pohdiskelija.
 

Maailman melun sanoillasi voisin häivyttää
Ei ole eilistä, eikä sen pimeää
Tummuus vaihtuu väreihin kirkkaimpiin
Pyydän vain, voisiko jäädä niin?
Kestääkö tunne kahden ihmisen painon?
Jos se loppuu, jääkö mitään?
Pelaan kortit väärin ja onnistun häviämään potin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot