Lupauksia

Runoilija karkkisotilas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällänen rauhaa tavoitteleva pohdiskelija.
 

Galaksien tähdet löytyvät ihan läheltä
Jokainen toive on mahdollinen
Pienimmästäkin kasvaa suurinta
Näin lupasit ja tarjosit tupakkaa
Rakkaus jatkuu aina vaan
Koskaan ei saa luovuttaa
Ei saa mennä sieltä missä aita on matalin
Sanoilla noilla puhuit ja kaadoit lisää juomaa
Illan päätteeksi istuin kerrostalon portaikossa
Ovesi takana kaipasin turhia sanojasi
Istuin siinä alasti ja itkin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot