Mitä elämä on

Runoilija sateenvarjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos pidät minusta, lupaat poimia minulle kaikki tuikkivat tähdet tummalta taivaankannelta.
Jos pidät minusta oikein paljon, lupaat noutaa minulle hopeisen kuun taivaalta.
Mutta jos rakastat minua, et tee turhia lupauksia.
 

Koko sydämestäni
haluan sinua kiittää

Kun hymyilit minulle
sait unohtamaan että olin surullinen
Otit kylmästä kädestäni kiinni ja väänsit hellästi suuni hymyyn
Opetit minulle kärsivällisesti mitä elämä on,
et turhautunut tuhansiin kysymyksiini
Miten kovasti halusinkaan tietää,
ja sinä kerroit minulle
Painoit minut syliisi
ja tunsin olevani siinä niin täydellisesti turvassa
Ettei mikään minua voisi satuttaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot