Kuin joskus ennenkin

Runoilija sateenvarjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos pidät minusta, lupaat poimia minulle kaikki tuikkivat tähdet tummalta taivaankannelta.
Jos pidät minusta oikein paljon, lupaat noutaa minulle hopeisen kuun taivaalta.
Mutta jos rakastat minua, et tee turhia lupauksia.
 

Nuissa ruskeissa silmissä
jotka minua katsovat kysyen
on jotain niin tuttua
jotain äärimmäisen tuttua
Tuossa virnistyksessä
tavassa jolla silmäsi menevät viiruun kun naurat
siinä on jotain
joka muistuttaa minua jostakin

En vain muista mistä se muistuttaa
tai kenestä

Anteeksi,
mutta tunnemmeko me jostakin?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot