Toivon

Runoilija sateenvarjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos pidät minusta, lupaat poimia minulle kaikki tuikkivat tähdet tummalta taivaankannelta.
Jos pidät minusta oikein paljon, lupaat noutaa minulle hopeisen kuun taivaalta.
Mutta jos rakastat minua, et tee turhia lupauksia.
 

Tuulen kuiskauksessa
pisarana poskellasi
muistot

Illan hämäryydessä
lumen narskuessa askelteni alla
Ja ne tyhjentyneet vanhat puistot

Missä kauan sitten
käsi kädessä
aamut ja illat yhdessä kuljettiin

Vaan kylmän talven tultua
Jonkun suuremman tahdosta
portti välillemme suljettiin

Vaan vaikka lukolla teljettiin
ei ikuisesti mennyt se kii
Me nähdään vielä,
toivon niin
Sä kuulut nyt mun unelmiin

Selite: 
Ikävä sinua, niin paljon rakkaita muistoja, mutta nyt silmissäni loistaa taas sitä tuttua toivoa<3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot