Kysymys

Runoilija sateenvarjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos pidät minusta, lupaat poimia minulle kaikki tuikkivat tähdet tummalta taivaankannelta.
Jos pidät minusta oikein paljon, lupaat noutaa minulle hopeisen kuun taivaalta.
Mutta jos rakastat minua, et tee turhia lupauksia.
 

Jos olisit täällä nyt
niin kysyisin sinulta suoraan
Jos istuisit tuossa vastapäätä
niin en odottaisi enää hetkeäkään
Kysyisin, että pidätkö minusta vai et

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot