Kuiskaus

Runoilija sateenvarjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos pidät minusta, lupaat poimia minulle kaikki tuikkivat tähdet tummalta taivaankannelta.
Jos pidät minusta oikein paljon, lupaat noutaa minulle hopeisen kuun taivaalta.
Mutta jos rakastat minua, et tee turhia lupauksia.
 

Tuulen kuiskatessa
nimeäsi käheänä
aamutuuleen

Minustu tuntuu kuin
kuvasi heijastuisi
haalenneista muistoistani
tulevaisuuteen

Kohti valkoisia unelmia

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot