Väsynyt puhumaan

Runoilija sateenvarjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos pidät minusta, lupaat poimia minulle kaikki tuikkivat tähdet tummalta taivaankannelta.
Jos pidät minusta oikein paljon, lupaat noutaa minulle hopeisen kuun taivaalta.
Mutta jos rakastat minua, et tee turhia lupauksia.
 

Olen väsynyt puhumaan rakkaudesta
väsynyt puhumaan pojista ystävieni kanssa
Väsynyt laskemaan leikkiä,
väsynyt, väsynyt, väsynyt

En ole väsynyt rakkauteen
en vain jaksa puhua siitä
Olen myös väsynyt unelmoimaan siitä,
en jaksa nimittäin pettyä unelmiini
Olen väsynyt pohtimaan syvällisesti

Jaksan rakastaa vain
jos tulet vierelleni
lupaat pysyä siinä
ja opettaa kädestä pitäen
rakastamaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot