Nojaan vinoon kunnes herään jälleen harmoniaan

Runoilija sokeriton

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 12.11.2018
Viimeksi paikalla: 25.1.2021 10:43

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.6.1989

 

Taas tavallinen arkisuus yössä 

jossa hytkähdysten pitäisi tuntua huimaavilta.

Oksien yllä siintää rajojen ylin mahdollisuus, 

jota tavoittelen viiman kantama avaruus takanani.

     Versova häkki hautautuu alleni. 

 

Varmojen vastausten haavat 

avautuvat Mostarin yössä,

vuotaen kuumaa hämmennystä 

jokaiseen soluun.

Kiireinen liike sielussa 

velloo pahoinvoinnin lailla,

lietsoen paniikkia levottomuudellaan.

Armahdan vieraan kiukun 

ja tallennan lakaistut tunteet niskanikamiin.

     Nojaan vinoon kunnes herään jälleen harmoniaan.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeasti ajateltu, vinoon ei kannata nojata kovin pitkään <3
Oi mitä mielikuvia ja kerrontaa! Viiman kantamaan avaruuteen kaivaten, kiirettä sietäen. Pidin paljon. :)
Pidän siitä, että ei olla tietyssä mitassa/ riimeissä, vaan säkeet saavat olla juuri kuin ovat. Ja hienoja ovatkin.
 

Käyttäjän kaikki runot