Marsipaaniaurinko

Runoilija sokeriton

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 12.11.2018
Viimeksi paikalla: 25.1.2021 10:43

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.6.1989

 

Kehitysvammaiset apilat mielessä

taaperran tuliviidakossa,

korvillani kasteen tuoksu.

Rivien väleihin piilotetut aarteet 

haukotuksineen 

villinä virtaavat ympärillä.

Ympyrät avonaisina sylikkäin

nostavat tuulen ilmaan ilman virtaa.

 

Sateenkatseinen avaruus yllämme

kaataa kauneuden soluihin.

Marsipaaniaurinko 

loistaa lukkojen läpi,

ilman kasvoja täysin ehjänä.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Nuo kolme viimeistä riviä tekivät itsessään hienon runon.
Matkalla pysähdyin katsomaan Marsipaaniaurinkosi säteilyä, hienosti paistaa. Kiitos runoilijalle!
Ihan täysin en pääse tähän sisälle, mutta hyviä kohtia löytyy useita.
Hyvin osaat pukea asiat sanoiksi. Jatka samaan malliin <3
 

Käyttäjän kaikki runot