Lumoavan outo

Runoilija sokeriton

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 12.11.2018
Viimeksi paikalla: 25.1.2021 10:43

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.6.1989

 
Seinille piirretyt planeetat kysyvät olenko ihminen.
En ehkä ole.

Olen taivaan raoista tihkuva vasamien tuli,
maadoittamaton hulluus järjestettynä vinoihin riveihin.
Hiettömyys silmissä,
pisama äärettömyyden kasvoissa.

Lumoavan oudot kasteiset oksat kumartavat aurani ympärillä.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan lumoavaa, ei niin kovin outoakaan luettavaa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot