Kaupungit

Runoilija sokeriton

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 12.11.2018
Viimeksi paikalla: 25.1.2021 10:43

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.6.1989

 

Kaupungit kaikkialla samanlaisia,

keinuvassa kivisyydessään 

hehkuvat saavuttamatonta lämpöä.

Ruohonkorret ja oksat ojossa ja

Tammenterhot litistyneinä asvalttiin.

Mielten luolat johdattavat sykettä janoisten ansoihin

 

ja maljamme kaatuvat taas uudelleen

 

onkaloihin joista tanssivat linnut 

kaartuvat auringonnousua kohti.

Siellä vieraiden haukotukset tarttuu 

ja kultainen karma taivaalla pelottaa.

 

Paksuin sivalluksin betoni hymyilee

mairea aavistus takaraivollaan.

Talojen taakse annoin itsestäni valon, 

piikkien katveessa kallistuvan.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Karua, mutta mielenkiintoista kerrontaa, kerros kerrokselta <3
 

Käyttäjän kaikki runot