Kulmakuppila

Runoilija Pause

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2018
Viimeksi paikalla: 14.1.2023 16:50

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.12.1971

Don't believe everything you think 😉
Suosittelen:
 

ei meitä kasvatettu jäämään 
tupakantumppien ja kaatuneiden kaljojen
kyllästämille parketeille

ei meitä välttämättä kasvatettu ollenkaan

piti kasvaa itse
minkä osasi

täällä ei tuiki kuin lähiön vialliset valomainokset
joku muistelee nuoruuttaan haikeasti
enkä jaksa edes hymyillä

mitään ei kannata sanoa
metelin yli ei mitään kuulisikaan

tässä baarissa lapset konttaavat odottaessaan
laatuaikaa
aikuiset konttaavat etsiessään sitä kolmen promillen 
humalassa

elämän tarkoitusta

ei lasinen lapsuus tee montaa aikuista
missään näissä sukupolvissa

jotkut pääsivät pois

niistä jotka lähtivät puhutaan ylpeillen
kuvat baarin seinässä
kyllä sitä täältäkin

iholle pinttynyt baarin haju
istuu sitkeässä
kaipuu

sinne omaan lähiöön

missä Tarja on ikuisesti tiskin takana

ymmärtää
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, ymmärrystä tarvitaan nykyäänkin, paljon <3 
Kiitos kommentista, Star 😊
Kiitos myös itsellesi :)
Kiitos kommentista, Star 😊
Kiitos vielä toisen kerran :)
Kyllä kaikilla on omat muistonsa ja kaikki myös erilaisia
Totta, kiitos kommentistasi 😊 Totuudella on monta näkökulmaa.
Elämänmakuista - kuin jopa tavallaan tärkeitäkin paikkoja kulmankuppilat "toisille terapiana",jossa myös osaltaan "sairastetaan elämää". Paljon muistoja eri kuppiloista eri vivahteineen - hyviäkin.
 

Käyttäjän kaikki runot