Ensin oli rakkaus

Runoilija Pause

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2018
Viimeksi paikalla: 14.1.2023 16:50

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.12.1971

Don't believe everything you think 😉
Suosittelen:
 
Kun käteni kulkee
lämmintä pintaa

silittää muotoasi todeksi
käsitän että mitään ei ole
ennen kosketusta
ystävällisessä 
Pimeydessä


muistatko kun ääriviivojasi ei ollut
muistatko kun oli vain ajatus

eikä sitäkään

vain rakkaus

ja silti minä ihastan 
näitä erillisiä kehoja

niitä kauniita asioita
joita saamme ne tekemään

pakaran ja reiden lämpöä
ihon ihmeellisyyttä

tuoksujen huumaa

pimeydessä muistan silmäsi

niiden läpi näki

avaruuden

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Komppaan edellistä! Monitahoinen runosi, kiitän runoilijaa!
Kiitos sanoistasi 😊
 

Käyttäjän kaikki runot