Tie kantaa

Runoilija Pause

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2018
Viimeksi paikalla: 14.1.2023 16:50

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.12.1971

Don't believe everything you think 😉
Suosittelen:
 
Sinä olet siunattu
ja minä seison eteisessä
kuinka kaunista on tulla luoksesi 
pyhä henki sydämessäni

kuinka kaikki on puhdasta
sinä olet uusi
juuri syntynyt

kaikki on nyt

Nyt

sinulla kädet ottamaan vastaan
ja minulla sylintäydeltä
nauramatonta iloa

minun ei tarvitse enää taistella

tie kantaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanaton. Pidin hyvin paljon. Ja ne nauramattomat naurut... pitäisi nauraa ne kai vähitellen pois :)
Samaa mieltä, ehdottomasti 😁
 

Käyttäjän kaikki runot