Viimeinen kirje rakkaudelle

Runoilija Pause

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2018
Viimeksi paikalla: 14.1.2023 16:50

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.12.1971

Don't believe everything you think 😉
Suosittelen:
 
Te sanotte että se on sairasta
käännytte inhosta ja vihasta vapisten
poispäin

ette kuule totuutta sanoissanne
ette kohtele kuin sairasta
vaan lopullisesti turmeltunutta

jos yksikin teistä
näkisi miten 
itse tuomitsen 
itseni

miten leikkaisin tämän
itsestäni
jos osaisin

jos yhdelläkin olisi myötätunto 
sydämessään

kyky nähdä 
kuinka helppo on sen olla hyvä
jolla ei ole pakkomiellettä 
pahaan

silloin
ehkä

minullakin olisi pala toivoa

inhimillisyyden silta
luoksenne
Selite: 
Aihe on iso, vaikkei henkilökohtainen. Jääköön pääteltäväksi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi tavaton kun puhutteleva ja suuri runo. Sai pohtimaan, voisiko tämä ollakin se ensimmäinen. Tätä lukisin lisää. Kiitos hienosta. 
Kiitos Katariina 😊
 

Käyttäjän kaikki runot