Elämä

Runoilija Pause

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2018
Viimeksi paikalla: 14.1.2023 16:50

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.12.1971

Don't believe everything you think 😉
Suosittelen:
 
En minä ole
lakannut elämästä

kevättä rinnassa
joka ikinen yö

ja kun sinä uppoudut netflixiin
minä sukellan elämään
syvälle sen pimeisiin
nurkkiin

joissa kipu on niin sietämätön
että tuntee elävänsä

siitä on aikaa 
kun jaksoin kutsua
sinua mukaan

juttelemme niinkuin keski-ikäinen pariskunta
joka helvetti vieköön olemmekin
yhdentekevyyksistä

puuttuu vain samanlaiset tuulipuvut
ennen virallista pystyynkuolemista

joskun pohdimme onko elämää kuoleman jälkeen
nyt haluan vain tietää onko sitä
ennen kuolemaa

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysähdyin riveille miettimään, niin siis jo ennen loppua, onko näin, samaistuin sanoihin. Jatkoin loppuun, komppaan runohahmoa. Kiitän runoilijaa!
Kiitos sanoistasi 😊
Koskettaa, herättää. Hieno  :)
Kiitos Milele 😊
 

Käyttäjän kaikki runot