Mailla kielletyillä

Runoilija TuukkaVarjomaa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2018
Viimeksi paikalla: 9.4.2024 18:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hyvät sanojen ystävät,

Runominä Tuukka Varjomaa kirjoittaa runoja elämästä, rakkaudesta, kaipuusta, tuskasta ja milloin mistäkin mieltä resonoivasta aiheesta.

Suuret kiitokset kaikille kommentoijille, kaikki sananne ovat tarpeellisia ja tärkeitä.
 

 

Juoksen elämäni aamussa taas

Menen saamaan ruumiin turtumusta

Ryömin metsän halki kivipaaden luo

Piilottelen ajatuksiani haaveen lomasta


Nukun herätäkseni samaan merkinantoon

Uneksin pienen matkan mailla kielletyillä

Valvon kieltäen kaiken tuon olevan harhaa

Haaveilen siitä silti tuonkin tuosta

 

Syön, täytyn, juon, humallun

Katson, näen, käännyn pois, kuulen

 

Syön, täytyn, juon, humallun

Katson, näen, käännyn pois, kuulen

 

Luen, rivit katoaa, mietin, ajatus rataa samaa

Menen ulos, palellun, kaupungillen häpeän

Lupaan, perun, pyydän anteeksi, saamattomuttani

Lohdutan, kaikki järjestyy, itken, itsesääliäni

 

Väittelen, olen ottava, vihaan, syyttä

Kuuntelen, sanat läpi pään, ymmärrän, pintapuolen

Välitän, kuin kotilo kuorestaan, rakastan, mato multaansa

Palan, taantumuksen liekkiin, luotan, varmaan kuolemaan

 

Selite: 
Elämän absurdiutta trauman, raadollisuuden keskiössä vuosien takaa, eikä mikään muutu.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin paljon kaikenlaisia tunteita mahtuu koskettavaan runoosi <3
Näitä arkistojen "helmiä" ajatellut joitakin laittaa eetteriin mitkä sellaisilta on itseltä tuntunut, pienillä muokkauksilla kenties.. tässä pieni muutos tuli lopun osalta. 
Yleensä runot ovat parhaita silloin, kun niitä ei muuttele.
aika hajanainen kuva tästä jää

mutta tykkäsin tuosta kohtalokkuudesta
Niin, hajanainen on runon keskiössäkin värjyvä ihmisrepale.
 

Käyttäjän kaikki runot