Suoni kestää

Runoilija TuukkaVarjomaa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2018
Viimeksi paikalla: 9.4.2024 18:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hyvät sanojen ystävät,

Runominä Tuukka Varjomaa kirjoittaa runoja elämästä, rakkaudesta, kaipuusta, tuskasta ja milloin mistäkin mieltä resonoivasta aiheesta.

Suuret kiitokset kaikille kommentoijille, kaikki sananne ovat tarpeellisia ja tärkeitä.
 

Näitä sanoja pinoan

Jos ne joskus loppuu

On se lopun alkua

Vaan vielä suoni kestää

 

Upottavaan maastoon

Ajauduin polullani

On käveltävä varoen

Vaan vielä suoni kestää

 

Höyryävä pilvi täyttää

ja peittää läheisen vuoren

Rikinkatkun haistan

Vaan vielä suoni kestää

 

Suoni kestää, niin kauan

kuin sen näillä lääkkein

voidaan vaan estää

 

viikonpäivät kuten

lyhenteinä ovat dosetissa

tämän tästä puoli päivää

kuluu klosetissa

 

Pääministerin suden silmät

näyttää sen ei olis vara

vaan on maailman tapa nyt tää

anotaan lisää niin kauan kun suoni vaan kestää

 

Kätemme pestään

luolamiesluokan

kyyneleistä

koska se suoni se kestää

 

Valmiiksi en koskaan tuu

vääntyy vahvinkin puu

käteen jää vain luu

uljas uusi maailma

utopiaks jää

 

koska sen tuoni estää

 

Suoni kestää, niin kauan

kuin sen näillä lääkkein

voidaan vaan estää

 

viikonpäivät kuten

lyhenteinä ovat dosetissa

tämän tästä puoli päivää

kuluu klosetissa

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot