Joulunpyhinä

Runoilija TuukkaVarjomaa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2018
Viimeksi paikalla: 9.4.2024 18:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hyvät sanojen ystävät,

Runominä Tuukka Varjomaa kirjoittaa runoja elämästä, rakkaudesta, kaipuusta, tuskasta ja milloin mistäkin mieltä resonoivasta aiheesta.

Suuret kiitokset kaikille kommentoijille, kaikki sananne ovat tarpeellisia ja tärkeitä.
 

Kun synnyitte
Synnytitte
Minussa elämänliekin
Mutta myös ikuisen pelon
Tai olihan se jo syntynyt
Pian sen joulun jälkeen 
Sen ainoan jonka muistan lämpimänä

Syntyi halu siitä
Että teen paremmin
Kuin mitä itse koskaan koin
Ja tiedän
Olen minä onnistunut siihen nähden 98-0

Taas minua kylmää joka hetki
Kun ette ole lähelläni
Me epäonnistuttiin
Se ei ole tietenkään teidän vika
Mutta perhettä ette tekään saaneet pitää
Kuten en minäkään, jo toisen kerran 
Ja niskaani sataa kaipuun jäävihma

Sitten kun taas tulette käymään
Sytytän kuuseen ja ikkunoihin valot
Ja avaan verhot
Teidän ollessanne muualla
Valot ehkä loistaisivat
Mutta valo ei pääsisi minuun
Te sen sytytätte

Lapseni
Hellikää valoa sisällänne
Olkaa lempeitä itsellenne
Tehkää sydämen mukaan
Älkää pelätkö

Älkää pelätkö 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rauhoittavaa luettavaa, ei kannata pelätä, ainakaan kovin paljon <3 
 

Käyttäjän kaikki runot