Kasvoton

Runoilija TuukkaVarjomaa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2018
Viimeksi paikalla: 9.4.2024 18:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hyvät sanojen ystävät,

Runominä Tuukka Varjomaa kirjoittaa runoja elämästä, rakkaudesta, kaipuusta, tuskasta ja milloin mistäkin mieltä resonoivasta aiheesta.

Suuret kiitokset kaikille kommentoijille, kaikki sananne ovat tarpeellisia ja tärkeitä.
 

 

makaan pimeässä

toisella seinustalla enkeli

transformaatio

tulesta tuotu

 

nyt pimeydessä

tuntematon olento

sen kädet laihat

rinta jyhkeä

naama kasvoton

takanaan pöllyää

enkelin siipien pöly

 

suljen deitin

suljen puhelimen

suljen silmäni

 

yöllä minua kutsuu joku

unien takaa

haaveiden takaa

haaveet jotka on tuo tomu

 

aamulla minua aivastuttaa

eikö siitä tule loppua

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoista, elämässä tapahtuu paljon yllättävää <3
 

Käyttäjän kaikki runot