Lasielefantti

Runoilija TuukkaVarjomaa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2018
Viimeksi paikalla: 9.4.2024 18:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hyvät sanojen ystävät,

Runominä Tuukka Varjomaa kirjoittaa runoja elämästä, rakkaudesta, kaipuusta, tuskasta ja milloin mistäkin mieltä resonoivasta aiheesta.

Suuret kiitokset kaikille kommentoijille, kaikki sananne ovat tarpeellisia ja tärkeitä.
 

On hänellä tukiverkko

on hänellä tukiverkko

sen kultakaariset kirjaimet

tunnemme ympäri maailmaa

 

On hänellä joku josta

on hänellä joku josta

öisin kiinni pitää

vartalotyyny- tarjoukseen tarttui

 

On hänellä kavereita

onhan hänellä ystäviäkin

niiden päät voi kastella

ja piirtää ne leikkimään kanssaan

 

On hänellä tukiverkko

On hänellä tukiverkko

Se asuu rakennuksessa

Sen ripa on pitkä, sanotaan

 

Ja perintönä

laskiämpäri

keskellä olohuoneen lattiaa

heti vieressä

elefantin lasisen

 

Maan poskella valuvi lapsosen tie

pieni kyynel

kohta kuivuu

kasvaa kukkaansa

pudottaa omenan

jossa

alkaa käydä

valuu laskiämpäriin

johon uuden elefantin sirpaleet

sekoittuu

sekoittuu

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, etenkin läskiämpäri jää mietityttämään <3
Kyseessä on laskiämpäri, eli tuttavallisemmin varmaankin likasanko.
oi

tästä tuli surumieli

vaikka kun luen uudelleen

löydän myös uskoa
rakkautta
 

Käyttäjän kaikki runot