Sydämetön

Runoilija Kyyninen Mysteeri

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2018
Viimeksi paikalla: 22.11.2023 7:50

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Katkerana tarkastelen omaa elämääni ja ympäröivää maailmaa jo rasahtaneelta oksalta moniteholinssien läpi. Tehot ovat banaalius ja eksistentialistinen nihilismi.
 
Pimeys on sydämeni niellyt
              - tai ainakin siltä tuntuu
ja sokeana pitäisi uskoa valon voittokulkuun.
Maailmojen väliä kuljen,
kahden,
toden ja unen.
Jälleen herätessä petyn.

Lukemattomia vuosia olen venannut,
että olisi tarina jatkunut.
Pettymyksistä katkeroitunut,
joskus muinoin jopa unelmiin uskonut.

Ehkä nyt vain odotan kohtaavani Ei-kukaani.
 
Selite: 
"Jotta kuulisin sinut paremmin."
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus on hyvä odottaa jotakin, tai jopa vähän ikävöidäkin <3
Hei vau, tosi kivat riimitkin löytyy. Taidokkaasti käytät sanoja!
Häpeäkseni sorruin "puolisointuun" petyn-sanaa käyttäessäni.
Nerokasta, piti lukea moneen kertaan, pidin kovasti! 
 

Käyttäjän kaikki runot