Noidankehä

Runoilija Kyyninen Mysteeri

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2018
Viimeksi paikalla: 22.11.2023 7:50

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Katkerana tarkastelen omaa elämääni ja ympäröivää maailmaa jo rasahtaneelta oksalta moniteholinssien läpi. Tehot ovat banaalius ja eksistentialistinen nihilismi.
 
Kaipaan ihmistä.

Vaikka seurasi miellyttäisi
tuskin sanottavani sinua kiinnostaisi
Joten pysyy hiljaisena kieli.
Mikään aihe ei liian banaali olisi.
En uskalla katsettani kohdistaa silmiisi.
sillä en inhoa kasvoiltasi lukea mieli.
Sen sijaan katson vain ohi,
jää hämärään tahtoni.

On tämä elo hyvin tapahtumaköyhää,
joten siitä ei ole paljon kerrottavaa
ja tuloksena seurani on tylsää.
        Eloni on siis hyvin tapahtumaköyhää,
        joten siitä ei ole paljon kerrottavaa
        ja tuloksena seurani on tylsää.
Eloni on siis hyvin tapahtumaköyhää,
joten siitä ei ole paljon kerrottavaa
ja tuloksena seurani on tylsää.

Pyörinkin tässä
    noidankehässä,
Silti roikun kiinni elämässä.
En tosin aina tiedä miksi,
loppuelämäkseni kirottu toisen kaupungin asukiksi?
Niin lähellä, mutta välillä silti aina etäisyys.
Jatkuvan laiminlyönnin seurauksena yksinäisyys.

Kaipaan ihmisyyttäni.
 
Selite: 
Murtaudun pikkuhiljaa puhtaiden riimien kahleista.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihmisyys on erittäin tärkeä asia. Se on meillä jokaisella <3
Ehkä fyysisesti ja biologisesti, mut entä sosiaalisesti ja henkisesti?
toisto tuo hyvin esiin tuon noidankehän
Hieno kerronta runossasi. Aihe lähellä itseänikin, omat jutut on vaikea ilmaista tai pisteyttää, mutta joku aina kuuntelee.
 

Käyttäjän kaikki runot