Harvoin käytetty koti

Runoilija Kyyninen Mysteeri

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2018
Viimeksi paikalla: 22.11.2023 7:50

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Katkerana tarkastelen omaa elämääni ja ympäröivää maailmaa jo rasahtaneelta oksalta moniteholinssien läpi. Tehot ovat banaalius ja eksistentialistinen nihilismi.
 
Syysiltojen hämärässä, Klubilla suojassa
ehkä hieman humalassa, mutta Eksyneenä musiikissa
PaperiseT Ruusut tulevaisuuden tarkoituksesta tIisaa,
unelmia myyvät, mutta eivät onnea osaa liisaa.

Kerran kuussa TiskiJukka Hirtetään,
hetkeksi huolet piilottaa, vaikkei korjaakaan mitään.
Pettymykseen jälleen päättyvät päivät,
turhat toiveet taas eiliseen jäivät.

Mutta olisiko turhaa toivoa parempi toivottomuus?
Väliäkö tuolla, kun kaikkea dominoi harmaa mauttomuus.
Ehkä helmikuisten öiden synkkyys kaiken muuttaa,
kun minut Valoon Sitoo, kunnes pilkku hyvästiksi vilkuttaa.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, koetetaan kestää pari pimeää kuukautta vielä <3
Ei kai tässä muukaan auta, ku katsoa sykli jälleen ja hulluna odottaa uusia tuloksia.
 

Käyttäjän kaikki runot