Rutiininomainen valitus

Runoilija Kyyninen Mysteeri

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2018
Viimeksi paikalla: 22.11.2023 7:50

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Katkerana tarkastelen omaa elämääni ja ympäröivää maailmaa jo rasahtaneelta oksalta moniteholinssien läpi. Tehot ovat banaalius ja eksistentialistinen nihilismi.
 
Ikävuosia kolkyt,
mutta jo loppuunkulunut?
Alkuun heti puolikas riimi,
kuinka sopivaa.

Löytyy työ, löytyy tutkinto,
mutta silti kasvista puuttuu kukinto.

Tarkoitukseni rutiininomaoisesti odottaa,
vaimenevasti valittaa,
kunnes luinen sormi koskettaa?

Haluaisin olla useammin pidetty,
tuntuvasti arvostettu.
En enää voi olla Mozart,
mutta edes Salieri.

Vain humalassa pidän itsestäni,
mutta vain harvoin pidän itsestäni.
Ei siis saumaa olla edes alkoholisti,
ehkä olenkin siis masokisti?
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Itsetutkiskelu on varmasti paikallaan, olemme ihania ihmisiä <3 
Pohdiskelevaa runoutta rehellisellä otteella. Rutiinit vertautuneina omiin odotuksiin elämästä. 
 

Käyttäjän kaikki runot