Nimetön

Runoilija särkyvää

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

synnyin varjoon ajatuksieni
lauseiden joita et koskaan kuule
yksi toisensa jälkeen
painuvat pohjaan kristalliveden ja pysyvät piilossa
vielä itkevät puut jäätyneitä oksiaan
kastuneet ovat niiden varpaat
ja minä suren mykkänä pakkasukon parran alla

häviän tänne
maailmaan jossa ajatukset huudetaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot