Nimetön

Runoilija särkyvää

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

elamän vahvassa virrassa
vaahtoava vesi heittelee
kivia vasten
joskus sulavasti ohi
en kuule koskea viela nuoret korvat
joskus pettavat
silmäni sokeat vielä
tarraan sinuun kiinni kuin avuton koppakuoriainen neulasesta
enka osaa sanoa pidatkö minut pinnalla
vai
uppoammeko pohjaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot