Nimetön

Runoilija särkyvää

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kiipesin mäen päälle
nostin käteni lantioille
ja katsoin taivaanrantaa
näin sinut

aurinko takanasi
silmäsi säteilevät sen valoa
rakastan vertasi joka virtaa
sinisissä suonissa
vaaleaa ihoasi
joka muistuttaa minun

olet arvaamaton joki
turvallinen vesi
leikkisä tuuli hiuksissani
tummia varjoja virran yllä

olet karheat hiukset
sileällä lattialla
naurava pikkupoika rankkasateessa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoo :-) Suosikkeihin Sisko kulta;D

 

Käyttäjän kaikki runot