oi niitä aikoja

Runoilija särkyvää

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

itseinho
rakas ystäväni
kiva kun tulit taas käymään
istutaan täällä iltaa
pehmulelun kanssa sohvalla
ulkona humisee elämä
täällä minä ja itseinho
ja pehmolelu
muistellaan niitä hyviä aikoja

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanasti sanoiksi puettu tuttu tunne vähin sanoin. suosikkeihin.

loistavaa. pitkästä aikaa semmonen runo joka oikein iski. suosikkeihin.

ihanasti sanoiksi puettu tuttu tunne vähin sanoin. suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot