Vapauden vankina

Runoilija päiväunille

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minun täytyisi vangita
kolme siivetöntä perhosta lasipurkkiin,
jossa sataa hopeisia hiutaleita.

Seuraavana päivänä
tehdä niiden hennoista jaloista
ohuen kevyt avain

ja siltikin niiden vapaus
olisi voimakkaampi,
kuin minun haaveeni lentää
ja mieleni maalata taivaanrantaa
yhteensä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vegaanina minua ällöttää tämä runo
ottaa eläimiltä muka tarvitsemansa
vaikka vapaus on tässä vierellä
Lähinnä inhoreaktioita aiheuttava runo

Perhonen, vapaus ja vapaudettomuus, siinä soppa jonka söin posliinilautaseltasi mielelläni, söin ja särin lautasen lattiaan, sadaksi sirpaleeksi, joilla kiitoksen kirjoitan runostasi; KIITOS.

 

Käyttäjän kaikki runot