Linnan vangit

Runoilija päiväunille

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se linna
on täytetty

valheilla
ja
tuskalla.

Siellä lapset
itkevät,
huutavat
kuoleman portailla.

Mutta voiko
kuolla,
kuolla enempää,
jos kaikki

on menetetty

elämän
tumma varjo,
sirpaleilla
sekin
kahlittu.

Tuhansina palasina
kaikki,

mutta ei
kuitenkaan mitään

tuhkana ilmassa.

Veriset kädet,
kostuneet silmät,

jo
kuolemakin
muistuttaa,

kuihtuneesta sielusta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hieno. Monipuolinen, harvoin olen tämän tapaisia runoja. Minä tykkäsin.
Suosikkeihin.

Hyvää syntymäpäivää!

Tämä on ihana, tosi koskettava ja pisti ajattelemaan asioita..

Todella hieno. Monipuolinen, harvoin olen tämän tapaisia runoja. Minä tykkäsin.
Suosikkeihin.

Hyvää syntymäpäivää!

Tämä on ihana, tosi koskettava ja pisti ajattelemaan asioita..

 

Käyttäjän kaikki runot