Ilma tänään?

Runoilija päiväunille

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sateen jälkeen
aurinko,

vai onko
kuitenkaan?

Sadetta on
jatkunut,
tulet huomaamaan.

Ei tunnotonkaan
enää kestä,
selkään puukottaa,

"syyllinen on löytynyt"

katseet salamaan.

Jos aloitamme
alusta?

on aurinko
vuorossaan.

Aurinkoa
seuraa
sade,

ja kohta ukkostaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinhän se menee...

kaunis, kiinnostava. runosi ovat todella hyviä

voih, tämä on kaunis =)

kaunis runo... kivasti riimitetty, kuulostaa kivalta (:

Niinhän se menee...

kaunis, kiinnostava. runosi ovat todella hyviä

voih, tämä on kaunis =)

kaunis runo... kivasti riimitetty, kuulostaa kivalta (:

 

Käyttäjän kaikki runot